ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЗдравеПУЛС

8000 са ЗА изграждането на Опера в Пловдив

Инициативният комитет организира обществено обсъждане днес

Гражданската инициатива за изграждане на Дом на операта в Пловдив събра над 8000 подписа само за броени дни. Комитетът, който поде инициативата продължава да я развива с обществено обсъждане, което ще се състои днес, от 18:00 часа в зала „Съединение” на Регионалния исторически музей.

Събитието е отворено и на него може да присъства всеки, който има отношение или е заинтересован от темата. На срещата, както граждани, така и специалисти ще могат гласно да дадат своите предложения.

Гражданите, които искат, но все още не са се подписали в подкрепа на Дома на пловдивската опера, могат да го направят Дома на културата „Борис Христов”, Концертна зала, Билетния център на Главната улица, както и на други места, указани във фейсбук-страницата на инициативата „Дом за Пловдивската опера”.

 Подписи ще се събират и по време на общественото обсъждане, а след 3-ти юни ще бъдат внесени в Общинския съвет.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Прекрасна идея,но трябва нов директор,умен и енергичен.Тази марионетка Найденова е недоразумение за Пловдивската опера и за ценителите на оперното изкуство!

  2. ИМАШЕ си опера Пловдив, в минало свършено глаголно време (сега пак си има де, ДИРЕКТОРКА, ама без трупа, а и БЕЗ ПУБЛИКА). Представляваха в Дома с Чучелото (то за какво съществува сега?). 2. Имаше си и Концертна зала, а сега ни изтезават в ‘балабанова“ къща на тенекиени сгъваеми столове без въздух, без охлаждане, без акустика, нагоре по калдаръмите на стари години (оп-па, да не подсказваме на Мутрите да ги експортират и да асфалтират машинно)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина